Filtre Polaritzador
És molt necessari per realitzar fotos a l'aire lliure. Elimina reflexos indesitjats i és capaç de remarcar el blau del cel per fer més visibles els núvols. Es compon de dos filtres (inseparables) un d'ells rotatiu. Difícil de netejar.
Filtres Neutres
Anomenats en general filtres ND. Si volem utilitzar una velocitat d'obturació molt baixa i l'excés de llum ens ho impedeix, no tindrem una altra opció que utilitzar un filtre ND.
Es pot aconseguir la clàssica foto d'una cascada d'aigua amb un efecte de "seda" en l'aigua (trípode és imprescindible).
Para-sol
Cal col·locar-lo sempre.
Evitarà que l'entrada d'algun reflexe de llum a l'òptica, espatlli la seqüència.
Audio
Si s'han de realitzar gravacions de vídeo que incloguin àudio amb la utilització d'un micròfon extern, és molt còmode el mètode del micròfon inalàmbric. El cable mai serà un problema i la llibertat de moviment absoluta.
Aquest equip grava en mono, amb una nitidesa extraordinària i amb un abast de més i 90mts.
Energia
Un tema important que no podem oblidar. Tot el que fem dependrà d'aquest accessori: la bateria.
La diferència de preu entra una bateria original i una altra "clònica" és gran. Cal saber escollir...
Un bon carregador ens proporcionarà una càrrega total i una vida més llarga de la bateria. Sempre és millor carregar la bateria fora de la càmera
Aplicació
DSLR Controller és una aplicació capaç de controlar totes les funcions de la nostra càmera DSLR. He provat altres aplicacions, però per a mi, aquesta és la millor.
Deixo el link de l'aplicació on hi ha molta més informació.
Cables
El cable més especial per poder fer la connexió és un OTG adaptador per smarphone. L'altre cable és específic per a cada càmera (USB a entrada càmera)
 
MENU
MENU
MENU
Actualment disposem de molts accessoris per a qualsevol càmera DSLR. Aquí en mostraré alguns d'ells que poden ser-nos molt pràctics.
Suports
Aquests  senzills accessoris  serveixen per poder posar el nostre mòbil sobre la zapata de la càmera o qualsevol altre lloc.
Control amb mòbil
Som a l'era del mòbil i amb una petita aplicació podem controlar a la prefecció la nostra càmera. La nitidesa i la mida de la pantalla del mòbil supera amb escreix la de la càmera.
Els accessoris necessaris tenen uns preus molt assequible.
Ancoratge ràpid
Una petita peça que ens permetrà col·locar la càmera de forma ràpida en qualsevol trípode.
Filtre Ultravioleta (UV)
S'utilitza més per protegir la lent frontal de l'objectiu que pels efectes que pot generar. Tambiés és molt més fàcil netejar el filtre que la lent de l'objectiu.
MENU
MENU
MENU
MENU
càmera CANON 7D